ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

«Το να γνωρίζεις τους νόμους σημαίνει να μην αντιλαμβάνεσαι τα λόγια τους, αλλά το περιεχόμενο και το νόημά τους».


Ο Ιουστινιανός Α

Βυζαντινός Αυτοκράτορας, που έκδωσε τον κώδικα νόμων, το Ιουστινιανό Κώδικα, ο οποίος εξακολουθεί να αποτελεί τη βάση του αστικού δικαίου σε πολλά κράτη.


Η δικηγορική εταιρεία OLGA L. PSHENICHNAYA & CO LLC μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου με επικεφαλής τον Γενικό Εισαγγελέα της Κύπριακής ΔημοκρατίαςΗ ειδίκευση της εταιρείας καλύπτει όλους τους τομείς του δικαίου. Ένας από τους κύριους τομείς της ειδίκευσης της εταιρείας είναι η υποστήριξη επιχειρηματικής δραστηριότητας νομικών και φυσικών προσώπων, συγκεκριμένα όλες οι νομικές σχέσεις και όλα τα ζητήματα που διέπονται από το εταιρικό, φορολογικό δίκαιο, το δίκαιο ακίνητης ιδιοκτησίας, το χρηματοοικονομικό, τραπεζικό, μεταναστευτικό και εργατικό δίκαιο. Ένα από τα πολλά παραδείγματα είναι η μεταφορά της έδρας ρωσικών και άλλων ξένων εταιρειών με το προσωπικό τους στην Κύπρο και η υποστήριξη των δραστηριοτήτων τους (εταιρείες ξένων συμφερόντων).

Λόγω των υψηλών προσόντων των δικηγόρων, της εμπειρίας τους, των γνώσεων τους για όλους τους νόμους, για τις διαδικασίες, τις μεθόδους εφαρμογής τους στην πράξη, τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των πελατών, τα περίπλοκα θέματα λύνονται σύντομα και αποτελεσματικά, που κυμαίνονται από εταιρικά ζητήματα όπως η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης, η εξάλειψη των απαιτήσεων και υποχρεώσεων, η μεταφορά των περιουσιακών στοιχείων ή κερδών και που λύνονται με διοικητικές, ποινικές και αστικές διαφορές (δικαστική και εξωδικαστική διευθέτηση) ή με τα θέματα εκκαθάρισης και πτώχευσης (δικαστικές και εξωδικαστικές διαδικασίες), όπως η ανακάλυψη εισοδήματος οφειλέτη στην Κύπρο για λογαριασμό πιστωτή - αλλοδαπού προσώπου ή διαχειριστή πτώχευσης διορισμένο από το Ρωσικό Δικαστήριο ή από δικαστήριο άλλου ξένου κράτους.

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες στα Ελληνικά, Ρωσικά και Αγγλικά.


ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

Μητρώο Ορκιζόντων Δικηγόρων του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας

Member
World Justice Project (WJP) Rule of Law Index 2024 Qualified Respondent
Member
Member|Certified Money Laundering Compliance Officer
OLGA L. PSHENICHAYA & CO LLC

Panaghides Building, 1, Chrysanthou Mylona Str., 1st Floor, Offices 9 and 11, Agia Zoni, 3030, Limassol, Cyprus


T: +357 25313344

Fax: +357 25313345


Email: olgal@pshenichnayaadv.com

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

Οι πιο έμπειροι άνθρωποι εργάζονται καθημερινά για να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες και να κάνουν τους πελάτες μας ικανοποιημένους.Διευθυντικό Προσωπικό

 • OLGA PSHENICHNAYA
  Lawyer / Advocate
  Member of Limassol Bar Association
  Member of Cyprus Bar Association

  olgal@pshenichnayaadv.com
  Languages: Russian, English, Greek
 • ROMAN PSHENICHNIY
  Lawyer / Advocate
  juristrp@gmail.com
  Languages: Russian, English
olgal@pshenichnayaadv.com

T:+357 25313344
F:+357 25313345

M:+357 97607501